3. februar 2018 · FolketidendeVi kender hver et produkt fra bundenHan har været i bestyrelsen for Dansk Erhvervsfrugtavl og i Gartneribrugets Afsætningsudvalg og har derfor et stort netværk af branchefolk. Læs artikel
18. januar 2017 · Dansk GartneriDansk IP ophørerGartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU) har besluttet at Dansk IP ophører med virkning fra 1. januar 2017. Læs artikel
14. oktober 2016 · Fyens.dk VIPBedste æblehøst i mands mindeVi er her for at høre, om der er noget om snakken, når Gartneribrugets Afsætningsudvalg hævder, at den vejrmæssigt jævnt trælse sommer har været god for æbleavlerne. Læs artikel
26. september 2016 · Dansk GartneriGartneribrugets fondeGAU blev stiftet i 1979 som en selvstændig økonomisk og juridisk enhed. Læs artikel
20. september 2016 · FoodCultureSuperhelte får børn til at spise flere grøntsagerI Danmark viser en repræsentativ undersøgelse, som GfK har lavet for Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU), at 81 procent af danske børnefamilier får under halvdelen af de anbefalede 600 gram frugt og grønt om dage. Læs artikel
12. maj 2016 · Dansk GartneriKun én ansøgningsfrist til GAUFor yderligere oplysninger kontakt venligst sekretariatschef Ole Bønnelycke fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg på e-mailLæs artikel
16. april 2016 · FjordavisenBørnefamilier spiser for få grøntsagerEn ny undersøgelse, som GfK har foretaget for Gartneribrugets Afsætningsudvalg, viser, at 33 procent af de danske børnefamilier prioriterer sundhed som det vigtigste, når de vælger, hvad der skal på spisebordet om aftenen. Læs artikel
14. april 2016 · Mad - Tv2Bitz'tips: Sådan får man børn til at spise grøntsager - hele dagenMangler mod De officielle kostråd anbefaler, at voksne og store børn får 600 gram frugt og grønt om dagen og mindre børn får 400 gram, men fire ud af fem børnefamilier får kun under halvdelen af den daglige anbefalede mængder, viser ny undersøgelse fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU) Ifølge undersøgelsen tænker de fleste børnefamilier først grøntsagerne ind til aftenmåltidet, og derfor kan det hurtigt bliver en uoverskuelig opgave at gnaske sig igennem de flere hundrede gram. Læs artikel
14. april 2016 · Mad - Tv2Christian Bitz revser danske børnefamilier: Mangler modMen en ny undersøgelse fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU) viser, at 81 procent af børnefamilierne, der har deltaget i undersøgelsen, spiser under halvdelen af den anbefalede daglige mængde. Læs artikel
5. april 2016 · FoodCulture”Det undrer mig, at så mange danskere ikke spiser nok frugt og grønt”Pernille Bech er redaktør for magasinet Sæson og marketingskoordinator i Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU), der blandt andet arbejder for igennem undersøgelser og produktudvikling at få danskerne til at spise mere frugt og grønt. Læs artikel
4. december 2015 · Lovtidende.dkLovtidende A, Bekendtgørelse om produktionsafgift på frugt og gartneriprodukterMiljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 12-0171-000038 § 4. Læs artikel
25. august 2015 · Økologisk LandsforeningSe fremtidens grønsagsproduktion på TåsingeØkologi i sporet er støttet af EU Landdistriktsmidlerne under Fødevareministeriet, Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) og Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU).Læs artikel
20. august 2015 · FjordavisenForældre undlader frugt og grønt i madpakkenEn ny undersøgelse fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg viser, at hver fjerde dansker med et skolebarn op til flere gange om ugen undlader at lægge frugt og grønt i madpakken. Læs artikel
10. juni 2015 · Avisen.dkSådan får du dit barn til at spise grøntEn ny undersøgelse fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg viser, at 85 procent af børnefamilierne får under halvdelen af den anbefalede daglige mængde frugt og grønt. Læs artikel
19. maj 2015 · VoresMad.dkSådan får du frugt og grønt hele dagenDet viser en repræsentativ undersøgelse som GfK har lavet for Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU), hvor 81 pct. af danskerne har svaret, at grøntsager ikke eller næsten ikke indgår i morgenmåltidet. Læs artikel
16. maj 2015 · Alt om HerningFrokost serveret i ét fadI stedet anbefales det, at man for at få grønt nok spreder indtaget over hele dagen, men det er vi altså rigtig dårlige til. 8 ud af 10 spiser ifølge Gartneribrugets Afsætningsudvalgs undersøgelse ikke grønt til morgen eller i løbet af dagen og venter med at putte det på bordet til aften. Læs artikel
11. maj 2015 · FoodCultureKostforsker: Familiebrok er en kæmpe frugt og grønt-udfordringHendes pointe bakkes op af en ny undersøgelse fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU). Læs artikel