4. december 2024 · bornholmnyt.dkFire bud på fremtidens gastronomiske stjerner“Sol over Gudhjem” har holdt Danmarks største kokkekonkurrence de sidste 15 år og etableret sig som en afgørende platform for dansk gastronomi. Læs artikel
21. november 2024 · nordsoeposten.dkLukas Grøntved på fuld tid med Dune DiningHan var indtil 2022 i lære hos Restaurant Abstrakt i Hirtshals, hvor han bestod sin svendeprøve med guldmedalje – fra Gastronomi og Service på EUC Nord – og blev efterfølgende ansat som køkkenchef på restauranten. Læs artikel
28. maj 2024 · bornholmnyt.dkAUTO: Mandag 27. maj præsenteres den nye Ford Explorer hos Bilhuset Elmer i Rønne ved et særligt VIP-arangement Så er der spændende nyt til’Vi skal værne om vores dyrebare GASTRONOMI: Læs artikel
22. maj 2024 · bornholmnyt.dkBornholm indtager Tivoli i weekenden”Som Danmarks største turistattraktion vil vi i Tivoli være med til at brande Danmark og dansk gastronomi. Læs artikel
18. december 2023 · bornholmnyt.dkAlle stande på Madværkstedet Bornholm er solgtGASTRONOMI: Læs artikel
20. november 2023 · vordingborg.inHøjskoleaften med eleverne som hovedpersonerFra Syning og Styling til Teater, Dans, Digital Medie, Scenografi og Gastronomi, vil eleverne demonstrere en bred vifte af talenter. Læs artikel
20. november 2023 · roskilde-festival.dkBLIV HELÅRSFRIVILLIGDu kommer til at indgå i Team Organisation & Udvikling, som er en del af Division Handel & Gastronomi. Læs artikel
17. november 2023 · bornholmnyt.dkHer serveres burgere og steaks for bondeknolde og bedsteborgereGASTRONOMI: Læs artikel
29. oktober 2023 · Amager NytUgens digt: AbeskønI overskriften på avisen og ved undervisning retter misforståelsen GASTRONOMI: Læs artikel
2. december 2022 · Kanal FrederikshavnEUC Nord-elever bygger Skills City i FrederikshavnEn håndfuld elever fra Gastronomi og Service sikrede, at også denne afdeling var synlig for FGU og 10. klasse. Læs artikel
2. juni 2022 · Sjællands NyhederFestival åbner ny restaurant med porcelænstallerkner og vegetarretterVi vil især skubbe til gæsternes vaner og forventninger, for fremtidens måltider skal være rige på planter og bør belaste klimaet mindst muligt, siger Lene-Maria Toksværd, Roskilde Festivals divisionschef for Handel og Gastronomi, i en pressemeddelelse. Læs artikel
3. maj 2022 · LiebhaverboligenWhat's Up? GASTRONOMISøndagsbrunch blev større Efter i to år at have ligget underdrejet er Rungstedgård igen klar med sin søndagsbrunch i en ny version, som denne gang er opgraderet, hvad angår service og gastronomi. Læs artikel