31. august 2020Flere forlader direktionenGintossen ApS2 personer forlader direktionen for Gintossen ApS.Hans Henrik HansenForlader efter en periode på 1 årHenrik Bodeholt Holm NielsenForlader efter en periode på 1 år
31. august 2020Ændring i ejerkredsenGintossen ApS2 personer er ikke længere registreret som reelle ejere af Gintossen ApS.Hans Henrik HansenIkke længere reel ejerFra50%Til–Henrik Bodeholt Holm NielsenIkke længere reel ejerFra50%Til–
19. august 2019StiftelseGintossen ApSGintossen ApS stiftes i branchen engroshandel med vin og spiritus.AdresseØrbæksvej 312970 HørsholmPersonerHans Henrik HansenDirektør, ejer 50%Henrik Bodeholt Holm NielsenDirektør, ejer 50%
26. marts 2019 · Gastromand.dk5 flasker enhver Gin-elsker bør ejeSå derfor vil vi gerne hos Gintossen, lige minde alle om hvilke Ginner der i den grad, er et (gen)besøg værd, hvis din præference trækker dig imod de Ginner, hvor du kan smage enebærret. Læs artikel
5. marts 2019 · Gastromand.dkNavy Strength Gin – Det nye sort?Gintossen elsker, når de potente Navy Strength Ginner blæser os tilbage i en sand overflod af smag, alkoholboost og helt nye sanseindtryk. Læs artikel
4. december 2018 · Gastromand.dkTræt af den sædvanlige julegløgg? Så prøv Gintossens 3 Gløgg med Gin!Men man skal heldigvis ikke meget fantasi for, at kunne dreje dem over i retninger hvor det i stedet er Gin der får hovedrollen – og så bliver de jo pludselig guddommelige, for enebærnørder som os hos Gintossen. Læs artikel
13. november 2018 · Gastromand.dkGintossens 4 perfekte Gin & Tonic til julenEr du også én af dem – ligesom os hos Gintossen – der synes, at en Gin & Tonic skal smage af forår, når den drikkes i april, af sommer i august og af Jul i december? Læs artikel
9. oktober 2018 · Gastromand.dkELG Gin – baseret på videnskab, og ikke tilfældigheder”men jeg kan jo meget tydeligt smage citrus i den seneste ELG No. 0, så der løber fantasien vist lidt af med Gintossen!”. Læs artikel
11. september 2018 · Gastromand.dkGintossen om Dansk Gin: De gør Danmark dejligere!Hos Gintossen er vi meget privilegerede, når det kommer til at smage nye ginner. Læs artikel