30. juniOverskud på DKK 114.358 EcoCircle ApSEcoCircle ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2023 til 31. december 2023. Henrik Bjarup Ottesen er medlem af direktionen.Se mere
25. juniUnderskud på DKK 252.484 FoodRemade ApSFoodRemade ApS offentliggør regnskabet for perioden 6. februar 2023 til 31. december 2023. Henrik Bjarup Ottesen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
24. juniNye navne i bestyrelsenFoodRemade ApS2 nye medlemmer træder ind i bestyrelsen for FoodRemade ApS. Henrik Bjarup Ottesen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
4. juni · govarde.dkFra madspild til overskud: Salling Groups nye øl er lavet på overskudsbrødHer er anvendelse i ølproduktion bare én mulighed af mange og vi tror på, at vores samarbejde med Salling Group kan inspirere fødevareproducenter og forbrugere til at se overskudsbrød som en mulighed, der kan udnyttes i nye innovative og smagfulde produkter, siger Henrik Ottesen, Direktør i FoodRemade. Læs artikel
4. juni · packm.dkOverskudsbrød bliver til to nye ølHer er anvendelse i ølproduktion bare én mulighed af mange og vi tror på, at vores samarbejde med Salling Group kan inspirere fødevareproducenter og forbrugere til at se overskudsbrød som en mulighed, der kan udnyttes i nye innovative og smagfulde produkter, siger Henrik Ottesen, Direktør i FoodRemade.Læs artikel
1. juni · aalborgidag.dkFra madspild til overskud: Salling Groups nye øl er lavet på overskudsbrødHer er anvendelse i ølproduktion bare én mulighed af mange og vi tror på, at vores samarbejde med Salling Group kan inspirere fødevareproducenter og forbrugere til at se overskudsbrød som en mulighed, der kan udnyttes i nye innovative og smagfulde produkter, siger Henrik Ottesen, Direktør i FoodRemade. Læs artikel
31. maj · dagens.dk'Sommergaven' danskerne har ventet på er nu på hylderne i Bilka og FøtexHer er anvendelse i ølproduktion bare én mulighed af mange og vi tror på, at vores samarbejde med Salling Group kan inspirere fødevareproducenter og forbrugere til at se overskudsbrød som en mulighed, der kan udnyttes i nye innovative og smagfulde produkter", siger Henrik Ottesen, Direktør i FoodRemade. Læs artikel
15. majAdresseændringEcoCircle ApSEcoCircle ApS flytter fra Galten til Harlev J. Henrik Bjarup Ottesen er medlem af direktionen.Se mere
6. juli 2023Underskud på DKK 18.396 EcoCircle ApSEcoCircle ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022. Henrik Bjarup Ottesen er medlem af direktionen.Se mere
1. juni 2023AdresseændringFoodRemade ApSFoodRemade ApS flytter fra Galten til Randers SV. Henrik Bjarup Ottesen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
17. april 2023Henrik Bjarup Ottesen forlader direktionenFoodrefurb ApSHenrik Bjarup Ottesen forlader direktionen for Foodrefurb ApS efter en periode på 3 år.Se mere
17. april 2023Ændring i ejerkredsenFoodrefurb ApSHenrik Bjarup Ottesen er ikke længere registreret som reel ejer af Foodrefurb ApS.Se mere
8. februar 2023Kurt Nordholt Andersen træder ind i bestyrelsenFoodRemade ApSKurt Nordholt Andersen træder ind i bestyrelsen for FoodRemade ApS. Henrik Bjarup Ottesen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
6. februar 2023StiftelseFoodRemade ApSFoodRemade ApS stiftes i branchen fremstilling af mølleriprodukter. Henrik Bjarup Ottesen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
30. juni 2022Overskud på DKK 63.878 Foodrefurb ApSFoodrefurb ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2021 til 31. december 2021. Henrik Bjarup Ottesen er medlem af direktionen.Se mere
28. juni 2022Overskud på DKK 74.824 EcoCircle ApSEcoCircle ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2021 til 31. december 2021. Henrik Bjarup Ottesen er medlem af direktionen.Se mere
21. september 2021 · Den Korte AvisButikkernes usolgte brød skal ende som nye fødevarerNu forsøger vi ved hjælp af ny teknologi at overføre den tankegang til en større skala, siger projektleder Henrik Ottesen. Læs artikel
20. september 2021 · detailfolk.dkGammelt brød skal tilbage på butikshylderne i ny forklædningNu forsøger vi ved hjælp af ny teknologi at overføre den tankegang til en større skala, siger projektleder Henrik Ottesen. Læs artikel
19. september 2021 · Local EyesPRM / Butikkernes usolgte brød skal ende som nye fødevarerNu forsøger vi ved hjælp af ny teknologi at overføre den tankegang til en større skala, siger projektleder Henrik Ottesen. Læs artikel
17. september 2021 · LandbrugsstyrelsenButikkernes usolgte brød skal ende som nye fødevarerNu forsøger vi ved hjælp af ny teknologi at overføre den tankegang til en større skala, siger projektleder Henrik Ottesen. Læs artikel