26. september 2024 · tvmidtvest.dkDyreaktivisme har konsekvenser for naturplejen: Dyreholdere frygter chikaneSammen med sin søn ejer Ole Sørensen Højvang Økologi. Læs artikel
28. oktober 2023 · Effektivt LandbrugLandmand: Natura 2000 styrtbløderFar og søn kompagniet lever af at afgræsse omkring 250 hektar værdifuld natur under navnet Højvang Økologi. Læs artikel
17. marts 2023 · FødevaremagasinetKød og kaviar i Hammel- Vi samarbejder blandt andet med Højvang Økologi, der er i gang med at avle på den røde danske ko, og dem skal vi sælge og distribuere kød for. Læs artikel
23. marts 2022 · Bjerringbro AvisUenighed om kviers tilstand og forhold på græsningsareal i BjerringbroDen 11. marts blev Højvang Økologi anmeldt til politiet af Foreningen stop vanrøgt af dyr bag hegn, efter at foreningen var blevet gjort opmærksom på, at der gik seks tynde kvier på naturarealet bag Naturvidenskabernes Hus op mod Brokbakken. Læs artikel
1. september 2021 · LandbrugsAvisenLandmand har rejst sig igen efter konkurs: "Godt det ikke ramte vores søn"Bor i dag på en mindre ejendom ved Rødkærsbro og arbejder med naturpleje i sønnens virksomhed Højvang Økologi. Læs artikel
28. juli 2021 · Effektivt LandbrugDobbelt kødpris og græsningstilskud driver drømmenSådan lyder drømmen for 22-årige Andreas Sørensen, der sammen med sin far, Ole Sørensen, driver Højvang Økologi.Læs artikel
3. marts 2020 · Økologisk LandsforeningNi kandidater kæmper om seks pladser i ØL's bestyrelse- Foreningens demokratiske udvikling (sidder i arbejdsgruppe) - Næste generations muligheder - Bedre økonomi til primærproducenten.” Ole Sørensen, landmand ved Højvang Økologi, genopstiller “I 2019 introducerede Økologisk Landsforening Økologi 3.0. Læs artikel
1. juni 2017StiftelseHøjvang ØkologiHøjvang Økologi stiftes i branchen avl af malkekvæg.Adressec/o Andreas SørensenHøjbjerg Møllevej 568840 Rødkærsbro
18. oktober 2016 · Smag AarhusAnne Hjernøe inviterer til popup-restaurant i RidehusetMellemretten byder på grillede grøntsager og lufttørret bornholmerskinke, mens hovedretten lokker med økologisk oksebøf fra Højvang Økologi og bagte rodfrugter med urter og nødder. Læs artikel
7. oktober 2016 · Pressesystemet.dkUnik gastronomisk aften i Ridehuset i AarhusKvalitet fra det meste af Danmark Her bliver indslag fra det meste af Danmark med røget Fanølaks, brød og sødt fra aarhusianske Foodlein, lufttørret skinke fra Hallegård på Bornholm, oksebøf fra Højvang Økologi i Midtjylland, oste fra sønderjyske Naturmælk og Tebstrup Gedeosteri, is fra Skarø samt kaffe og te fra Growers Cup i Odense. Læs artikel