14. september 2023Ændring i ejerkredsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen er ikke længere registreret som reel ejer af LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
16. august 2023Jonatan Eyrdalh Marcussen forlader bestyrelsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen forlader bestyrelsen for LOOP Food Lab F.m.b.a efter en periode på 9 måneder.Se mere
30. november 2022Ny status: NORMALLOOP Food Lab F.m.b.aTidligere status: Under tvangsopløsning. Jonatan Eyrdalh Marcussen ejer 50% af virksomheden.Se mere
17. november 2022Jonatan Eyrdalh Marcussen træder ind i bestyrelsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen træder ind i bestyrelsen for LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
25. august 2022Ny status: UNDER TVANGSOPLØSNINGLOOP Food Lab F.m.b.aTidligere status: Normal. Jonatan Eyrdalh Marcussen ejer 50% af virksomheden.Se mere
13. august 2021 · AarhuspanoramaHos Loop Food Lab spirer fremtidens fødevarerLoop Food Lab er startet af 43-årige Jonatan Marcussen og 30-årige Gábor Laki, der med hver sin baggrund i henholdsvis NGO-arbejde, iværksætteri og miljøteknologi har nogle af de forudsætninger, der skal til for at give sig i kast med urban farming. Læs artikel
22. april 2021Ændring i ejerkredsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen registreret som reel ejer af LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
1. april 2019Jonatan Eyrdalh Marcussen forlader bestyrelsenFra grums til gourmet F.M.B.A.Jonatan Eyrdalh Marcussen forlader bestyrelsen for Fra grums til gourmet F.M.B.A. efter en periode på 7 måneder.Se mere
26. november 2018Underskud på DKK 42.471 Fra grums til gourmet F.M.B.A.Fra grums til gourmet F.M.B.A. offentliggør regnskabet for perioden 26. oktober 2016 til 31. december 2017. Jonatan Eyrdalh Marcussen er medlem af bestyrelsen.Se mere
30. oktober 2018Ny status: NORMALFra grums til gourmet F.M.B.A.Tidligere status: Under tvangsopløsning. Jonatan Eyrdalh Marcussen er medlem af bestyrelsen.Se mere
18. september 2018Jonatan Eyrdalh Marcussen træder ind i bestyrelsenFra grums til gourmet F.M.B.A.Jonatan Eyrdalh Marcussen træder ind i bestyrelsen for Fra grums til gourmet F.M.B.A..Se mere