1. januarNy branche: Servering af mad i restauranter og caféerSTYRBÆKSTidligere branche: Restauranter.
29. oktober 2023 · Fyns Amts Avis- Åh nej, hvad vil de nu have os til at spise? Kendt kok og videnskabsmand vil have os til at spise det, der smides udMouritsen og kokken Klavs Styrbæks har skrevet en bog om "rogn - meget mere end caviar." Og afslører, at vi har noget af det bedste i Danmark. Læs artikel
13. juni 2023 · Fyens.dkFynske kokke jubler over den første Michelin-stjerne til øen: - Jeg tror ikke, det bliver den sidste- Jeg kan næsten ikke få armene ned over, at Fyn endelig er kommet på landkortet, siger Klavs Styrbæk, restauratør hos Styrbæks i Odense. Læs artikel
7. december 2022 · Fyens.dkNavne fra Sydbank Arena - med Camillas fornemmelse for gevinst, Anker Boye og Apollo RejserStiftstidende - med aktiveringskonsulent Jeppe Vennekilde og analysekonsulent Mette Hjære Andersen i spidsen - stod for en inciterende cahoot-quiz med primært spørgsmål om avisen og håndbold - før kampen i VIP-loungen, hvor flere hundrede sponsorer nød serveringerne fra Styrbæks. Læs artikel
8. oktober 2021 · Fyns Amts AvisRitt Bjerregaard om den grønne revolution på tallerkenen: - Frikadellen vil miste sin popularitetDet fynske fødevaremarked og kokketræf Kulinarisk Sydfyn, Food Organisation of Denmark og Styrbæks arrangerer sammen med Sortebro Kro, Goma, Vår, Det fynske landskøkken og Anarkist en række arrangementer her i weekenden. Læs artikel
8. januar 2021 · Folkeskolen.dkGrønt skal det være!En solrig sensommerdag drog vi forventningsfulde afsted til Styrbæks gastronomiske univers med mundbind og coronaregler i bagagen til en eftermiddag med grøntsager på menuen. Læs artikel
27. november 2020 · Alt for damerne8 lækre nytårsmenuerDer lægges ud med en 'gourmet-hotdog', som er STYRBÆKS signaturret. Læs artikel
16. april 2019 · HorestaHORESTA deltager på Madens Folkemøde. Ses vi?Kok og restauratør Christian Puglisi (Relæ, Manfreds, mm) Kok og restauratør Klavs Styrbæk (STYRBÆKS) Kok Anika Madsen (Roxie) Direktør Anne-Birgitte Agger (Hotel og Restaurantskolen, Valby) Adm. direktør Katia K. Læs artikel
2. april 2019 · Bornholms TidendeØlbryggere fra Tejn får hæderspris: Det er dem, kollegerne lader sig inspirere afOtte andre danske producenter modtager priser til prisoverrækkelsen, som finder sted lørdag den 6. april hos Styrbæks i Odense.Læs artikel
28. februar 2019 · Odense SpiseguidePressemeddelelse: Aspargesfrokost for 10’ende gang!I sin tid blev arrangementet skabt af Styrbæks, Visit Odense m.fl. for at sætte fokus på den ypperlige fynske råvare. Læs artikel
16. september 2018 · Migogodense.dkFlot triumf: Odense-restaurant vandt Schiøtzprisen for andet år i trækJuryens fire medlemmer bestod af Klavs Styrbæk, gastronomisk ildsjæl og indehaver af Styrbæks, Ole G. Læs artikel
22. august 2018 · Migogodense.dkFinalister er fundet: Toprestauranter fra hele landet dyster i OdenseJuryens fire medlemmer består af Klavs Styrbæk, gastronomisk ildsjæl og indehaver af Styrbæks, Ole G. Læs artikel
16. juni 2018 · Fyens StiftstidendeElevernes gode råd til Smag for LivetBrug mere tid på at lave mad) Det har været populært at lave mad med inspiration fra en engageret kok og unge kokke-elever hos Styrbæks. Læs artikel
15. juni 2018 · Viborg FolkebladBlæksprutterne kommer - hurra!Klavs Styrbæk driver virksomheden Styrbæks med kokkekurser og restaurant. Læs artikel
31. oktober 2017 · Fyens StiftstidendeStyrbæks serverede affaldsmad og pis-øl for gastronomisk ekspertteamMandag gjorde kokken Klavs Styrbæk og hans hold på Styrbæks forsøget, da Fødevareministeriets ekspertteam, Team Gastro, besøgte Odense for at diskutere kostvaner og madspild. Læs artikel
20. juni 2017 · Fyens StiftstidendeGuide: Fem fantastiske dates i OdenseI skal nemlig på kokkeskole hos STYRBÆKS lidt uden for Odense. Læs artikel
2. maj 2017 · Fyens StiftstidendeGuide: Fem gastronomiske oplevelser du skal prøveMadnørderi på højt plan Er du på jagt efter en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige, kan du roligt indstille GPS'en på Slettensvej 223, hvor STYRBÆKS holder til. Læs artikel
30. december 2016 · Miss JeanettSådan får du en god nytårsaftenVi har flere gange fået fra Brobygaard, men i år skal vi prøve nytårsmenuen fra Styrbæks. Læs artikel
16. december 2016 · IngeniørenFysik i julekøkkenet: Gastrofysiker laver risalamande med et anderledes bidVejen til knasende svær og sprødt skind Risotto har mere bid I køkkenet hos Styrbæks, hvor Ingeniøren får tip og forklaringer af fysikeren, er det risotto-risene, der er fundet frem. Læs artikel
27. oktober 2016 · Fyens StiftstidendeSmag for LivetSmag for Livet er et samarbejde mellem forskere, formidlere, kokke og undervisere fra Syddansk Universitet, Styrbæks, UC Lillebælt, Aarhus Universitet og Københavns Universitet (mere på www.smagforlivet.dk ). Læs artikel