24. august · skanderborgliv.dk- Rask-OL har varmet banen op for os. Nu er det vores tur!Mammen-parret, der også står bag Pondus og michelinpræmierede Substans, har nu drevet restaurant på hjemmebanen Skanderborg i tre måneder og gør status over en god start. Læs artikel
15. juli · migogaarhus.dkNy topliste: Tysk magasin udpeger Aarhus’ bedste restauranterBlandt dem er også Substans, Domestic og Gastromé, der hver især får 3 gafler, mens Atelier 33, Anx, Hærværk, Miró, Ghrelin alle tildeles 2 af slagsen.Læs artikel
28. maj · aarhus.dkBorgmester Jacob Bundsgaard om årets uddeling af Michelin-stjernerBorgmester Jacob Bundsgaard ønsker tillykke til Restauranterne Frederikshøj, Gastromé, domestic og SUBSTANS med at holde fast deres Michelin-stjerner. Læs artikel
26. maj · skanderborghaandbold.dkWaoo for en aften!Herefter fortsatte arrangementet med en virkelig dejlig middag på POSTYR, som ejes af Louise og René Wammen, som også ejer Michelin restauranten SUBSTANS på Aarhus Ø. Læs artikel
3. maj · skanderborgliv.dkMesterklatring i træer i weekenden. Længe ventet mødested åbner. Flest stemte for at udvikle HimmelbjergetJesper Rehmeier René Mammen står bag Substans i Aarhus og den nye restaurant Postyr i Skanderborgs Lille Nyhavn. Læs artikel
30. april · skanderborgliv.dkSe hvad michelinkokken har på menuen til skanderborgenserne: På mandag åbner Postyr i Lille NyhavnRené Mammen står bag Substans i Aarhus og den nye restaurant Postyr i Skanderborgs Lille Nyhavn. Læs artikel
9. oktober 2023 · Århus StiftstidendeStiften anmelder: Ny McDonalds-burger er lavet af århusiansk michelinkok - kan man så smage stjernerne?På Restaurant Substans forsøger vi at holde det hele rimelig simpelt og undgå alt for mange forskellige ting på én gang. Læs artikel
5. oktober 2023 · Lokalavisen ÅrhusAarhusiansk Michelin-kok bag McDonald's nye signaturburgerRené Mammen driver Michelin-restauranten Substans i Aarhus. Læs artikel
4. oktober 2023 · Lokalavisen SkanderborgMichelin-kok fra Skanderborg bag McDonald's nye signaturburgerRené Mammen har bopæl i Skanderborg og driver Michelin-restauranten Substans i Aarhus. Læs artikel
1. oktober 2023 · MigogAarhusFor første gang: Tre Michelin-restauranter slår sig sammen i AarhusRené Mammen er køkkenchef og ejer af Substans, der til dagligt ligger på Aarhus Ø. Læs artikel
28. september 2023 · Lokalavisen ÅrhusAarhusianske Michelin-restauranter går sammenDet drejer sig om Domestic, Substans og Gastromé. Læs artikel
12. september 2023 · Smag AarhusForbudt for voksne: Smagens Time inviterer alle børn til gourmet på restauranter i AarhusDe deltagende restauranter er Food Club, Hærværk, Restaurant ET, L'estragon, Substans, Pondus, FEAST og ARoS Orangeri. Læs artikel
9. august 2023 · Effektivt LandbrugDansk gastronomi hædres med Michelin-pladerBag denne står Nicolas Min Jørgensen, tidligere køkkenchef på Substans i Aarhus, og som også ejer Agger Darling i Vestervig. Læs artikel
8. august 2023 · Fødevarefokus.dkUddeling af de ikoniske røde Michelin-pladerBag denne står Nicolas Min Jørgensen, tidligere køkkenchef på Substans i Aarhus, og som også ejer Agger Darling i Vestervig. Læs artikel
6. august 2023 · Århus StiftstidendeVerdenskendte restauranter har fået dem på vinkortet: Alle vil have fat i Sebastian og Mikkels cider fra AarhusDet er de gode historier, som vi får gennem det her arbejde, siger Sebastian og tilføjer, at lokale restauranter som blandt andre Substans, Hærværk, Domestic og Moment også har fået Æblefalds cider i sortimentet. Læs artikel
4. august 2023 · Local EyesPRM / Dagrofa Foodservice og HKI Ost støtter op om dansk gastronomi med uddeling af de eftertragtede Michelin-pladerBag denne står Nicolas Min Jørgensen, tidligere køkkenchef på Substans i Aarhus, og som også ejer Agger Darling i Vestervig. Læs artikel
4. august 2023 · Via RitzauDagrofa Foodservice og HKI Ost støtter op om dansk gastronomi med uddeling af de eftertragtede Michelin-pladerBag denne står Nicolas Min Jørgensen, tidligere køkkenchef på Substans i Aarhus, og som også ejer Agger Darling i Vestervig. Læs artikel
25. juni 2023 · Vejle Amts FolkebladJanus er køkkenchef på nyåbnet fiskerestaurant: Jeg elsker fisk, men boller i karry - det kan jeg altid spise- René Mammen fra Substans ( restaurant i Aarhus, red. Læs artikel