24. november · businesslf.dkFornem gastronomipris til Fejø iværksætterPrisen blev overrakt på Suhrs Højskole i København, og det var en beæret Fejø vinavler, der modtog prisen. Læs artikel
30. maj · ugeavisen.dkFolmers Mikrobageri i Vejle vokser: Det skal der ske med bagerietFandt surdejen på højskole Andreas Folmer Jensen, der er opvokset i Vejle, var i 2021 på et højskoleophold på Suhrs Højskole i København, og det var her, at han for alvor fandt sin vej ind i surdejsuniverset. Læs artikel
24. april · sustainreport.dkNår politikerne giver op, stikker han selv spaden i jordenRasmus Willig er i dag forstander på Suhrs Højskole, medstifter og forperson i Andelsgaarde og medlem af Etisk Råd. Læs artikel
16. april · information.dkSmager en burger sådan ægte godt? Nej, ikke når man smager efter med sin etikMen etik er en kraftfuld smagsforstærker, og smager man efter med hjertet, undgår man at ende med en dårlig smag i munden Kok og kulinarisk udviklingsansvarlig på Suhrs Højskole En burger kan smage godt i klassisk eller måske nærmere primitiv forstand Men smager den mig virkelig godt – sådan helt inden i, hvis jeg med min etik ikke kan stå inde for råvarerne og hele værdikæden frem til det fedtede måltid?Læs artikel
9. april · dit-koege.dkStor guide: Sammen mod madspildIfølge Suhrs Højskole, spiser et voksent menneske ca. 500-700 gram mad per måltid inkl. brød. Læs artikel
9. april · klimamonitor.dkFire højskoler nyder godt af den seneste klimafondsuddeling fra Nordea-fondenNordea Fonden har for anden gang uddelt adskillige millioner i forbindelse med en pulje, der skal fremme grøn omstilling på landets højskoler Der er med garanti tilfredshed på forstanderkontorerne på Suhrs Højskole i København, Oure Højskole på Sydfyn, Krogerup Højskole i Nordsjælland og midtjyske Skals – højskolen for design og håndarbejde i disse dage. Læs artikel
3. april · dit-vesterbro.dkStor guide: Sammen mod madspildIfølge Suhrs Højskole, spiser et voksent menneske ca. 500-700 gram mad per måltid inkl. brød. Læs artikel
12. marts · pov.international8 madpolitiske film, du skal se på CPH:DOXFilmen præsenteres i partnerskab med Madland, og 18. marts modererer Marie Hertz, kok i CulinaH, formidler og kulinarisk chef på Suhrs Højskole, en samtale + Talk: Læs artikel
19. januar · landbrugsavisen.dkAndelsbevægelse udvider med to bedrifter i JyllandFormanden for Andelsgaard er Rasmus Willig som også er forstander på den gastronomiske højskole Suhrs Højskole i København, derudover er han er gæsteforsker ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet.Læs artikel
2. januar · govarde.dkSammen mod madspild – også i januarIfølge Suhrs Højskole, spiser et voksent menneske ca. 500-700 gram mad per måltid inkl. brød. Læs artikel
3. december 2023 · altinget.dkRasmus Willig: Forbrugerne skal knyttes langt tættere til landbruget, hvis vi skal håndtere klimakrisenRasmus Willig med baggrundsbillede af Ingeborg Suhr på Suhrs Højskole i København.Foto: Læs artikel
15. november 2023 · dit-frederiksberg.dk100 frontløbere, der gentænker København som madby – smag på 10 af dem!Kom med på åben højskole for en dag, når Suhrs Højskole, madhøjskolen midt i København, sammen med Den Grønne Ungdomsbevægelse og Madland drager ud af byen og tager på landet for at møde Anders Højlund Andersen, jordbruger på Øm Klostergaard. Læs artikel
13. oktober 2023 · Danmarks BiblioteksforeningHvornår skal vi betale, hvad det koster at leve?Det diskuterer vi denne morgen med oplægsholder Rasmus Willig, der er sociolog, forfatter, medstifter af Foreningens Andelsgaarde og forstander på Suhrs Højskole. Læs artikel
26. september 2023 · Via RitzauNy forstanderRasmus Willig bliver ny højskoleforstander for Suhrs Højskole i det indre København Kontakter Johan Kristensen Dal Rasmus Willig Billeder Om Rasmus WilligLæs artikel
11. september 2023 · OkonuOstefestival udstiller mangfoldigheden i Danmarks produktion af øko-osteUdover en masse smagsprøver skal festivalen inspirere de besøgende, som kan deltage i en debat med et panel bestående af Leif Friis Jørgensen, direktør i Naturmælk, Louise Beck Brønnum, partner og gastrofysiker ved Kost Studio og Marie Hertz, kok og underviser i CulinaH og på Suhrs Højskole.Læs artikel
11. september 2023 · Maelkeri tidendeKommende weekend byder på økologisk ost til københavnerneTrænger gæsterne til ny viden om, hvordan økologisk ost kan indgå i en bæredygtig kost, kan de komme til debat med et panel bestående af Leif Friis Jørgensen, direktør i Naturmælk, Louise Beck Brønnum, partner og gastrofysiker ved KOST Studio og Marie Hertz, kok og underviser i CulinaH og på Suhrs Højskole. Læs artikel
11. september 2023 · MejeriforeningenOstefestival viser danske øko-ostes mangfoldighedTrænger gæsterne til ny viden om, hvordan økologisk ost kan indgå i en bæredygtig kost, kan de komme til debat med et panel bestående af Leif Friis Jørgensen, direktør i Naturmælk, Louise Beck Brønnum, partner og gastrofysiker ved KOST Studio og Marie Hertz, kok og underviser i CulinaH og på Suhrs Højskole. Læs artikel