1. augustCasper Buch Larsen forlader bestyrelsenFREDERIKSHØJ ApSCasper Buch Larsen forlader bestyrelsen for FREDERIKSHØJ ApS efter en periode på 7 måneder. Wassim Mohammad Hallal ejer 75% af virksomheden.Se mere
10. juliÆndring i ejerkredsenFH ApSWassim Mohammad Hallal forøger sit reelle ejerskab af FH ApS.Se mere
10. juliÆndring i ejerkredsenFREDERIKSHØJ ApSWassim Mohammad Hallal forøger sit reelle ejerskab af FREDERIKSHØJ ApS.Se mere
10. juliÆndring i ejerkredsenanx ApSClaus Harald Hommelhoff er ikke længere registreret som reel ejer af anx ApS. Wassim Mohammad Hallal ejer fortsat 66% af virksomheden.Se mere
3. aprilUnderskud på DKK 113.775 A OG S HOLDING ApSA OG S HOLDING ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Wassim Mohammad Hallal er medlem af direktionen.Se mere
3. aprilOverskud på DKK 4,0 mio.WASSIM HOLDING ApSWASSIM HOLDING ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Wassim Mohammad Hallal er medlem af direktionen.Se mere
29. februar · erhvervslivaarhus.dkBegrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Aarhus C fik lidt lavere overskudSelskabet ledes af direktør Wassim Mohammad Hallal. Læs artikel
29. februarOverskud på DKK 681.431 FH ApSFH ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Wassim Mohammad Hallal er medlem af direktionen.Se mere
14. januar · amtsavisen.dkVanen tro står der et millionoverskud på menuen: Aarhus' mest hæderkronede restaurant serverer endnu et flot regnskabWassim Mohammad Hallal fratræder direktørposten i Frederikshøj ApS med et flot sidste regnskab for at dedikere med tid i køkkenet og til familien. Læs artikel
6. januarOverskud på DKK 379.975 anx ApSanx ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Wassim Mohammad Hallal ejer 66% af virksomheden.Se mere
6. januarOverskud på DKK 3,9 mio.FREDERIKSHØJ ApSFREDERIKSHØJ ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Wassim Mohammad Hallal ejer 35% af virksomheden.Se mere
20. december 2023Wassim Mohammad Hallal træder ind i bestyrelsenFREDERIKSHØJ ApSWassim Mohammad Hallal træder ind i bestyrelsen for FREDERIKSHØJ ApS.Se mere
20. december 2023Wassim Mohammad Hallal træder ind i bestyrelsenanx ApSWassim Mohammad Hallal træder ind i bestyrelsen for anx ApS.Se mere
20. december 2023Samia Lindschov Kjeldgaard træder ind i direktionenanx ApSSamia Lindschov Kjeldgaard erstatter Wassim Mohammad Hallal i direktionen for anx ApS efter en periode på 10 år.Se mere
20. december 2023Jeppe Lund træder ind i direktionenFREDERIKSHØJ ApSJeppe Lund erstatter Wassim Mohammad Hallal i direktionen for FREDERIKSHØJ ApS efter en periode på 14 år.Se mere
16. november 2023 · migogaarhus.dkSøger de rette: Frederikshøj klar med julehjælp til udsatte familierHvert år til jul står stjernekokken Wassim Hallal og hele teamet fra Restaurant Frederikshøj klar med en hjælpende hånd til hårdt trængte familier. Læs artikel
29. september 2023 · MigogAarhusDybt imponerende: Aarhus-restaurant får topkarakter af kendt anmelder“Wassim Hallal og kompagni har ganske enkelt et ekstra gear på samtlige planer, altså hvad angår såvel gastronomi som vin, betjening og komfort,” lyder det eksempelvis i artiklens indledning. Læs artikel
16. august 2023Runners for Restaurant FrederikshøjFREDERIKSHØJ ApS · AarhusFREDERIKSHØJ ApS søger ny medarbejder i Aarhus på deltid. Kontaktperson: Jeppe Lund, Direktør. Wassim Mohammad Hallal er medlem af direktionen.Se jobopslag
16. august 2023Uddannet tjener til Restaurant FrederikshøjFREDERIKSHØJ ApS · AarhusFREDERIKSHØJ ApS søger ny medarbejder i Aarhus på fuld tid. Kontaktperson: Jeppe Lund, Direktør. Wassim Mohammad Hallal er medlem af direktionen.Se jobopslag
10. august 2023 · MigogAarhusDen ultimative guide: Her er Aarhus' bedste restauranterFrederikshøj, som er ejet og drevet af stjernekokken Wassim Hallal, ligger i idylliske omgivelser omkranset af Marselisborgskoven og med udsigt ud over Aarhusbugten, og stedet tager afsæt i den enkelte årstid skaber de teknisk overlegen, men dybt personlig gastronomi, hvor råvarer og gæster behandles med samme dybe respekt. Læs artikel