12. maj · tv2nord.dk- Det har været flyvende startÆLT har åbent fra klokken 8 til 9 om morgenen i ferier og højtider. Læs artikel
17. marts · jammerbugtposten.dkFolkeuniversitet Jammerbugt: 40 ikoniske fotosPris: 200 kr. for foredrag inkl. pizza fra ÆLT i pausen. Læs artikel
9. februar · ligeher.nuJohanne går med store drømmeHer kan man i løbet af ugen bestille pizzaer fra Ælt, som Johanne Baggesen så bager til fredagen. Læs artikel
15. januar · jammerbugtposten.dkFolkeuniversitet Jammerbugt: 40 ikoniske fotosPris: 200 kr. for foredrag inkl. pizza fra ÆLT i pausen. Læs artikel
10. december 2023 · jammerbugtposten.dkFolkeuniversitet Jammerbugt: 40 ikoniske fotosPris: 200 kr. for foredrag inkl. pizza fra ÆLT i pausen. Læs artikel
4. december 2023 · jammerbugt.dkFolkeuniversitet Jammerbugt står bag seks spændende foredrag i foråret 2024Gunner Byskov, Studieleder ved fotografuddannelsen 200 kr. for foredrag inkl. pizza fra ÆLT i pausen. Læs artikel
22. februar 2023StiftelseÆLTÆLT stiftes i branchen fremstilling af friske bageriprodukter.AdresseUnder Lien 539690 Fjerritslev
30. september 2022Ny branche: Fremstilling af friske bageriprodukterFølg MigTidligere branche: Rejsearrangører.
2. maj 2022StiftelseFølg MigFølg Mig stiftes i branchen anden forretningsservice i.a.n.AdresseUnder Lien 539690 Fjerritslev
26. januar 2016 · Rotarynyt.dkRotary Erhvervsforum NordFØLG MIG! er skrevet af Kim Kristensen, tidligere officer og nuværende ceremonimester for Kongehuset. Læs artikel
12. november 2015 · My Press WireJuleidé: Håndlavet pakkekalender - med 24 fristende stykker marcipankonfektCitruskonfekt 1 pakke Original Odense Marcipan Skallen fra 1 økologisk citrusfrugt (citron eller appelsin) 200 g mørk chokolade Hvid eller lys chokolade til at skrive tal med Ælt marcipanen sammen med tynde strimler af skallen fra citrusfrugten og form stykkerne til små firkanter eller runde stykker i mundret størrelse. Læs artikel
18. november 2014 · SamvirkeMandeltærte med smørkaramelBland havregryn, hvedemel og sukker sammen i en skål, og vend smør heri Ælt ingredienserne sammen til en dej. Læs artikel