29. marts · erhvervplus.dk15-årige Elliot laver Michelin-mad på en af landets mest anerkendte restauranter- Jeg sagde til min uddannelsesguide, at jeg gerne ville på en ’fed restaurant', og så fandt han Gastromé. Læs artikel
27. marts · horesta.dkMichelin-restaurant giver skoletrætte unge en ny startHos Gastromé i Aarhus har virksomhedspraktik vist sig som en effektiv vej til trivsel og motivation for unge med udfordringer i skolen. Læs artikel
27. marts · stiften.dk15-årige Elliot laver Michelin-mad på en af Aarhus' mest anerkendte restauranter- Jeg sagde til min uddannelsesguide, at jeg gerne ville på en ’fed restaurant', og så fandt han Gastromé. Læs artikel
27. marts · dinavis.dkAarhusiansk Michelin-restaurant har 15-årig i køkkenetHan deler sit skoleliv op mellem sin 9. klase og arbejde i køkkenet i Gastromé.Læs artikel
15. marts · amtsavisen.dkMichelin-kokke blev pure frifundet - og anklager nu ejendomsmatador for hævntogt og chikaneFolkene bag den århusianske Michelin-restaurant Gastromé blev fredag ved Retten i Aarhus frifundet for kurators krav om konkurskarantæne. Læs artikel
6. marts · stiften.dkMichelin-stjerner risikerer hård straf og skolebørn blev gasset: Her er torsdagens bedste historierKirstine Lefevre Sckerl / Morten Fauerby / Gastromé / Amalie Møller Pedersen SAMFUND: Læs artikel
26. februar · stiften.dkForbud mod at oplade elbiler - og virak om Væddeløbsbanen: Her er onsdagens nyhedsoverblik- Det er fantastisk, men også en besættelse Det var en stor sejr, da Wassim Hallal og Frederikshøj sammen med restauranterne Gastromé og Substans fik Jyllands første Michelin-stjerner i 2015. Læs artikel
21. januar · migogaarhus.dkHer er der nemlig dømt Champagne Festival i RisskovDet er igen Michelinrestauranten Gastromé, der fejrer sommerens komme med champagne dagen lang. Læs artikel
10. januar · migogaarhus.dkAnsætter ny CEO: Gastromé vil være Danmarks førende gastro-brandDen aarhusianske Michelin-restaurant Gastromé styrker nu sin ledelse med ansættelsen af Nanna Panduro som ny CEO fra den 1. januar 2025. Læs artikel
9. januar · dinavis.dkAarhusiansk Michelin-restaurant har ansat psykolog som ny direktørNanna Panduro er ny administrerende direktør for Gastromé. Læs artikel
9. januar · dinavis.dkAarhusiansk Michelin-restaurant har ansat psykologistuderende som ny direktørNanna Panduro er ny administrerende direktør for Gastromé. Læs artikel
27. december 2024 · euroman.dkSkal du på weekendtur til Aarhus og omegn? Her er de bedste restauranter, oplevelser og hotellerGastromé er i den grad blevet en totaloplevelse i den gennemrestaurerede kæmpevilla. Læs artikel
15. juli 2024 · migogaarhus.dkNy topliste: Tysk magasin udpeger Aarhus’ bedste restauranterBlandt dem er også Substans, Domestic og Gastromé, der hver især får 3 gafler, mens Atelier 33, Anx, Hærværk, Miró, Ghrelin alle tildeles 2 af slagsen.Læs artikel
18. april 2024 · lokalavisen.dkGastromé udvider ejerkreds med kendt erhvervsmandTre ud af fire af Gastromés ejerkreds. Læs artikel
4. april 2024 · horesta.dkMichelinstjerne-kokke går sammen til særlig aftenSamtidig er det også en mulighed for os kokke at mødes og blive inspireret af vores superdygtige kolleger fra andre restauranter,” siger Søren Jakobsen, medejer og restaurantchef hos Gastromé.Læs artikel
11. marts 2024 · agf.dkGASTROMÈ OG AGF DÆKKER OP TIL NYT SAMARBEJDEDet er første gang Gastromé indgår et partnerskab i sportens verden. Læs artikel
8. marts 2024 · risskovliv.dkMichelin-restaurant lider milliontab efter flytning til Risskov – men der er ingen panik i den hvide villa på GrenåvejDer er røde tal på bunden for Gastromé, efter restauranten er flyttet til Risskov. Læs artikel
2. marts 2024 · stiften.dkEt 'meget dårligt' forhold koster dyrt: Derfor lider Michelin-restaurant et milliontab efter flytning'Udsædvanlige forhold' har medvirket til, at Restaurant Gastromé lider et milliontab i sit første regnskab efter flytningen til Risskov. Læs artikel
1. marts 2024 · lokalavisen.dkGastromé-ejere fremviser millionunderskud: Et »meget dårligt« forhold skal være del af årsagFlytteomkostninger har kostet dyrt, fremgår det af regnskab fra restauranten Gastromé. Læs artikel