1. januarNy branche: Servering af mad i restauranter og caféerHOS Vinbaren ApSTidligere branche: Restauranter. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
1. januarNy branche: Servering af mad i restauranter og caféerRestaurant HOS ApSTidligere branche: Restauranter. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
19. december 2024Overskud på DKK 376.583 Restaurant HOS ApSRestaurant HOS ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2023 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
19. december 2024Overskud på DKK 202.040 Spolum Holding ApSSpolum Holding ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2023 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
19. december 2024Overskud på DKK 45.255 HOS Vinbaren ApSHOS Vinbaren ApS offentliggør regnskabet for perioden 2. juni 2023 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
10. september 2024 · fyens.dkDerfor sætter kendt gastro-par deres vinbar til salg: - Det kom lidt uventet, men vi glæder osSidste sommer åbnede byens måske mest anerkendte gastro-par, Michelle og Jakob Hemme Spolum, HOS Vinbar i Store Gråbrødrestræde. Læs artikel
10. september 2024 · migogodense.dkKendt kokkepar venter barn: Sætter populær bar til salgMichelle og Jakob Hemme Spolum er parret bag Restaurant HOS. Læs artikel
2. februar 2024 · migogodense.dk5 år med gourmet-smørrebrød: HOS fejrer fødselsdag med godt tilbudDet er ikke at tage munden for fuld at kalde Jakob Spolum og Michelle Hemme for henholdsvis kongen og dronningen af smørrebrød i Odense. Læs artikel
16. december 2023 · fyens.dkSå galt gik det ikke: Udfordrende år endte alligevel positivt for restauratørparMichelle Hemme og Jakob Spolum åbnede Restaurant HOS i Kongensgade i 2019. Læs artikel
8. december 2023Overskud på DKK 45.932 Restaurant HOS ApSRestaurant HOS ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2022 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
8. december 2023Overskud på DKK 20.870 Spolum Holding ApSSpolum Holding ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2022 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
23. juli 2023 · VoresbyodenseNye virksomheder i Odense i sidste månedHOS Vinbaren ApS , Kongensgade 65, 5000 Odense C HOS Vinbaren ApS tilhører branchen Restauranter og er ejet samt ledet af Jakob Spolum og Michelle Bøgelund Hemme. Læs artikel
7. juli 2023 · Migogodense.dkHallundbæk guider: Disse fynske restauranter anbefaler mesterkokken til din sommerferieStedet drives af Michelle Hemme og Jakob Spolum. Læs artikel
2. juni 2023StiftelseHOS Vinbaren ApSHOS Vinbaren ApS stiftes i branchen restauranter. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
23. december 2022Overskud på DKK 299.458 Restaurant HOS ApSRestaurant HOS ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2021 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
23. december 2022Overskud på DKK 143.954 Spolum Holding ApSSpolum Holding ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. juli 2021 til 30. juni. Jakob Hemme Spolum er medlem af direktionen.Se mere
13. september 2022 · Fødevarefokus.dkStjernespækket kokkefelt konkurrerer om ’Årets Sild’Det var Restaurant HOS i Odense, hvor kokken Jakob Spolum gik med de klassiske krydderier som peberrod, enebær, laurbærblade og krondild – og så overraskede alle med stikkelsbær, som gav silden et frugtigt og syrligt touch. Læs artikel
21. januar 2022 · Ugeavisen OdenseVindersild fra Odense klar til at indtage DanmarkUdgangspunktet for de syv finalister var gammeldags modnede sild, og restauratør Jakob Spolum fra HOS tog stikket hjem med en vindersild smagt til med peberrod, lang peber, enebær, laurbærblade, dild og stikkelsbær. Læs artikel
19. januar 2022 · LigeHerHåber på seks-cifret salg efter Hirtshals-dyst: Sild med ”geni-streg” i opskrift rammer hele landetUdgangspunktet for de syv finalister i efteråret 2021 var gammeldags modnede sild - og restauratør Jakob Spolum fra HOS tog stikket hjem med en vindersild smagt til med peberrod, lang peber, enebær, laurbærblade, dild og stikkelsbær. Læs artikel
19. januar 2022 · Fødevarefokus.dk‘Årets Sild’ klar til frokostbordetUdgangspunktet for de syv finalister var gammeldags modnede sild, og restauratør Jakob Spolum fra HOS tog stikket hjem med en vindersild smagt til med peberrod, lang peber, enebær, laurbærblade, dild og stikkelsbær. Læs artikel