10. februar · hsfo.dk
Otte nye regnskaber: Restaurant fortsætter væksten, og glutenfri frostbrød sælger som varmt brød
Ugens regnskaber er blandt andet omkring Restaurant Møllebæk og Nordic Gluten Free Bakery i Ølholm.
Læs artikel
Beløb i DKK 1.000 | 2023 | 2022 |
---|---|---|
Bruttofortjeneste | – | – |
Årets resultat | -1 | -1 |
Aktiver i alt | 198 | 199 |
Egenkapital | 192 | 193 |
Beløb i DKK 1.000 | 2022 | 2021 |
---|---|---|
Bruttofortjeneste | – | – |
Årets resultat | -1 | 0 |
Aktiver i alt | 199 | 200 |
Egenkapital | 193 | 194 |
Beløb i DKK 1.000 | 2021 | 2020 |
---|---|---|
Bruttofortjeneste | – | – |
Årets resultat | 0 | -13 |
Aktiver i alt | 200 | 200 |
Egenkapital | 194 | 194 |
Beløb i DKK 1.000 | 2020 | 2019 |
---|---|---|
Bruttofortjeneste | – | – |
Årets resultat | -13 | 0 |
Aktiver i alt | 200 | 213 |
Egenkapital | 194 | 207 |
Beløb i DKK 1.000 | 2019 | 2018 |
---|---|---|
Bruttofortjeneste | – | 0 |
Årets resultat | 0 | 0 |
Aktiver i alt | 213 | 213 |
Egenkapital | 207 | 207 |