14. august · bogmarkedet.dkDen store vilde svampekogebogSVAMPE ER FREMTIDEN Sankeekspert og kok Thomas Laursen har i årevis sanket svampe til de allerbedste restauranter i Danmark. Læs artikel
4. juniUnderskud på DKK 150.476 Urtemafiaen ApSUrtemafiaen ApS offentliggør regnskabet for perioden 26. januar 2023 til 31. december 2023. Thomas Kjærsgaard Laursen er medlem af direktionen.Se mere
3. februarAdresseændringUrtemafiaen ApSUrtemafiaen ApS flytter fra Silkeborg til København S. Thomas Kjærsgaard Laursen er medlem af direktionen.Se mere
26. januar 2023StiftelseUrtemafiaen ApSUrtemafiaen ApS stiftes i branchen anden forarbejdning og konservering af frugt og grøntsager. Thomas Kjærsgaard Laursen er medlem af direktionen.Se mere
12. september 2022 · News ExplorerFyld kurven med guf fra skov og kratÅbne områder, hegn og krat er gode steder at gå på jagt, siger Thomas Laursen, der er professionel sanker og driver virksomheden Wildfooding. Læs artikel
26. august 2022 · Smag AarhusSmagsprøver og talks: Salling inviterer til madfestivalKlokken 15.00 vil Thomas Laursen fra Wildfooding nemlig fortælle om Danmarks rejse fra gastronomisk uland til Nomas verdensberømmelse, tidens store fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Læs artikel
16. marts 2021 · Se og HørDitte Okman viser kæresten fremDesuden har Thomas Laursen i flere tv-programmer som tv-kok.Læs artikel
16. februar 2021 · DossierdanmarkTHOMAS LAURSENNår Thomas Laursen kører i bil og kigger på naturen i vejkanten, kan han hurtigt indentificere 50 forskellige planter. Læs artikel
5. september 2019 · FolketidendeTørke har skabt nøddeeksplosion: Det kan du samle nuThomas Laursen har virksomheden Wildfooding, hvor han plukker grønt og urter til restauranter. Læs artikel
30. august 2019 · Avisen.dkHold øje med vejret og få succes med svampejagtenEr du kommet hjem med nogle lækre svampe i kurven, foreslår Thomas Laursen, at du kan grille dem, så de bliver sprøde. Læs artikel
21. august 2019 · HorestaKom til inspirerende NICE AfterpartyDu kan stadig nå at komme med, når HORESTA ved Aarhus Food Festival og på Bite Copenhagen inviterer til masterclass, hvor I kan opleve stjernekokken Kamilla Seidler og den professionelle urtesamler og sankeekspert Thomas Laursen, fra virksomheden Wildfooding.Læs artikel
4. november 2017 · Fredericia DagbladPå tur med Michelinkokkenes urtesamlerFor seks år siden ændrede en skovtur i Køge Thomas Laursens liv, og i dag lever han af at samle vilde urter, bær, svampe, myrer og spiselige planter til en række af Danmarks bedste restauranter. Læs artikel
3. oktober 2017 · JubiiLav dampende te af naturens ingredienserHer får du naturformidler hos Danmarks Naturfredningsforening Majken Sundahl og urtemand hos Wildfooding Thomas Laursens bud på bær og urter til en kop varmende te. 1) Havtorn Havtorn har for alvor markeret sig som det nordiske køkkens fremmeste bær. Læs artikel
29. april 2017 · EventiumVild Viden 2017 – en del af Vild Smag FestivalThomas Laursen Thomas Laursen har firmaet Wildfooding og er professionel sanker og forfatter til bogen ”Vild – naturen ind i køkkenet”, tager vilde råvarer med og udfolder dem sammen med jeres spørgsmål som, hvordan de vilde råvarer smager, hvordan man bruger dem i køkkenet, og hvad man skal være opmærksom på, når man høster i naturen. Læs artikel
7. september 2014 · Århus StiftstidendeHan fik myrerne på menukortetThomas Laursen var manden, der leverede de små dyr til restauranten. Læs artikel